HJEM    PROGRAM ARBEIDSLIVSKONFERANSEN    PROGRAM FAGSEMINAR    PÅMELDING    PRAKTISK INFORMASJON    INNLEDERE

På denne siden vil det dukke opp nye fjes i løpet av våren.

 

Følg med på hvem du vil møte på Arbeidslivskonferansen 2019.

 

 

Olav Brostrup Müller

Under Arbeidslivskonferansen 2019 vil Olav Brostrup Müller lede deg gjennom dagen som programleder for årets konferanse.

 

 

Gunn Marit Helgesen. Styreleder i KS.

 

 

Lasse Hansen. Administrerende direktør i KS.

 

 

Tor Arne Gangsøe. Områdedirektør Arbeidsliv i KS.

 

 

Loveleen Rihel Brenna

Loveleen Rihel Brenna er en norsk forretningsutvikler og forfatter. Brenna er daglig leder for Seema AS, et selskap engasjert i lederopplæring og organisasjonsutvikling

 

 

Gustaf Josefsson Tadaa

Gustaf Josefsson er en av Sveriges mest populære foredragsholdere på temaene digital transformasjon og menneskelige og samfunnsmessige konsekvenser av rask teknologisk utvikling. På årets arbeidslivskonferanse vil han se nærmere verdibasert lederskap; hvordan deling øker og forstyrrer ulikhet, samt hvordan vi skaper fremtiden».

 

 

Johan Kaggestad

Johan Kaggestad er en norsk idrettstrener. Han er også kjent som ekspertkommentator for TV 2, spesielt i forbindelse med Tour de France. Kaggestad er utdannet diplomøkonom ved Bedriftsøkonomisk Institutt.

 

 

Kari Østerud

Bilderesultat for kari østerud

Kari Østerud er jurist av utdanning og har variert arbeidserfaring fra offentlig og privat sektor. I dag er hun direktør i Senter for seniorpolitikk, og er spesielt opptatt av å synliggjøre at seniorene er en verdifull ressurs for både samfunns- og arbeidsliv.

 

 

Arne Carlsen

Arne Carlsen er professor ved Institutt for ledelse og organisasjon ved BI. Hans forskning handler om individuell og kollektiv vekst i organisasjoner. Carlsen har blant annet samhandlet tett med over 50 organisasjoner om organisasjonsendring, kunnskapsskaping, menneskelig vekst og idearbeid.

 

Lise Vermelid Kristoffersen