Hedmark: Samling for rådmenn og ledergrupper

HJEM    PRAKTISK INFORMASJON    PÅMELDING    KONTAKTINFORMASJON    

 

 

 

Invitasjon til samling for rådmenn i Hedmark med ledergrupper 

 

 

Rådmennene i Nord-Østerdal og KS Hedmark og Oppland inviterer rådmenn i Hedmark med ledergrupper

til faglig påfyll og sosialt samvær på Savalen Fjellhotel og Spa, 10. -11. januar 2019.

 

Vi ønsker gjennom en slik årlig samling å spleise det kommunale og fylkeskommunale lederskapet i Hedmark og gi dere muligheter til å bli kjent med hverandre og kunne utveksle erfaringer knyttet til ledelse og utviklingsarbeid.

 

Samlingen starter med lunsj på Savalen Fjellhotel & Spa - www.savalen.no

 

Første foredrag/kåseri er ved filosof, forfatter og forsker Henrik Syse.

I tillegg til å være frilanser/foreleser er han seniorforsker i 50 % ved Institutt for fredsforskning og professor i 20 % stilling ved Bjørknes Høyskole.

 

Resten av første dag blir det to lokale tema:

Skoleledelse og samarbeid ved utdanningssjefen i Tynset kommune, Bente Kvisle, og Kommune 3.0. ved personalsjef i Tolga kommune, Harald Sørli, og rådmann i Tynset kommune, Arild Einar Trøen.

 

Andre dagen vil Rolf Thomas Sevendal, Mastery consulting, gi oss en guidet tur fra reptilhjernen, gjennom læring og økte prestasjoner, til innovasjon og bærekraftig verdiskapning.

 

Sevendal har over 20 års nasjonal og internasjonal ledererfaring fra private og offentlige virksomheter. Siden 2012 har Thomas jobbet fulltid som konsulent, coach og mentor, primært i Norge og London.

Han har solid erfaring med utviklingsprosesser i offentlig sektor, herunder The City of London, fylkeskommuner, helseforetak samt en rekke private organisasjoner. Han jobber med prestasjonsmentoring, leder- og organisasjonsutvikling, samt fasilitering av ulike innovasjons- og endringsprosesser. Han har også spesialisert seg i konflikt-, stress- og krisehåndtering, både på operasjons- og systemnivå.

I tillegg holder han foredrag om blant annet ledelse og motivasjon, menneskehjernen og mentale modeller, læring og transformasjon, innovasjon og organisasjonsutvikling.

Les mer i programmet.

 

Savalen har et av Norges flotteste spa-anlegg med utsikt over Savalsjøen, og det er fri inngang i velværebassenget.  

Les mer her: http://www.savalen.no/aktiviteter-opplevelser/savalen-spa/

 

Påmeldingsfrist er 14. desember 2018.

 

Vi ønsker alle velkommen til Savalen!

 

Med vennlig hilsen

Trond Lesjø

Regiondirektør

           

Powered by WebSite