HJEM    PÅMELDING    PROGRAM    SEMINARER    KOMØK MASHUP    KOMMUNEBAROMETERKONFERANSEN    PRAKTISK INFORMASJON    

 

 

 Se program for Mashup her I

 

Nytt av året er at vi på mandag ettermiddag (kl 14.00 – 16.00) prøver oss på det som kalles en MASHUP (WIKIPEDIA: «Mashup» er en term som vanligvis betyr at et verk som er satt sammen av biter fra flere forskjellige kilder). Tanken er at vi skal løse opp den stramme konferanseformen litt. Det vil bli fire parallelle aktiviteter i disse to timene:

I storsalen kan du lytte til Samtaler i en sofa med Stefan Leknes, som er forsker hos SSB om hva han tror om velferdsstatens utfordringer fremover. Har vi folk til å bemanne barnehager, sykehjem og skoler i 2040? og en samtale med Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, administrerende direktør i Norsk olje og gass, om det er mulig å tenkes seg en opprettholdelse av velferdsstaten slik vi kjenner den i dag, uten en fortsatt sterk olje og gassnæring? Deretter er det to korte innlegg med sterke og tydelige budskap om spennende temaer.

Du kan booke en eksklusiv 15 minutters «Trakk & Snakk»-samtale med de flinke fagfolka i KS, Kommunalbanken, NKK eller NKRF, hvor du kan få diskutert din spesiell interesse for snabelstoffspørsmål i fred og ro. Disse avtalene bookes i registreringen ved ankomst.

Du kan delta på en, to eller tre praktiske Arbeidsverksteder for å lære hvordan gjøre gode KOSTRA-analyser, hvordan bruke KS sine beregningsmodeller (Modell for beregning av netto driftsresultat, Demografimodellen, og Prioriteringsmodellen - ressursbruk vs objektiv utgiftsbehov) eller KBN Finans. Her er det meningen at du skal ha med egen PC og jobbe med dette i praksis sammen med de flinke folka som er der. 

Eller du kan treffe De femten flotte utstillerne som er med og/eller lytte på spennende samtaler på miniscenen i utstillertorget om hvordan kommunale topplederes vurderer utsiktene for kommuneøkonomien for 2020 og fremover.

Ut over «Gå & Snakk» -samtalene, er det ingen påmeldinger til disse aktivitetene. Meningen er at du skal ta for deg litt av alt, bruke mest tid på det du synes er spennende og interessant og forkaste resten.

 

Vi ser frem imot å teste denne innovasjonen på KOMØK 2019!

 

Powered by WebSite