Forutsetninger


Kurset er for kommuner som bruker KS Læring for oppretting av arrangementer. Deltaker skal ha ansvar for å opprette arrangementer for sin kommune, og deltaker skal på forhånd ha fått tildelt rollen Superbruker eller Kursoppretter i KS Læring av ansvarlig i sin kommune. Deltaker må forberede seg før kurset – du finner alt du trenger i KS Læring etter påmelding. Ta med laptop og det du trenger for innlogging via ID-porten.Målgruppe


Ansatte i kommuner som har behov for å opprette og publisere arrangementer (kurs, fagdager, seminarer e.l.) i kurssystemet KS Læring. Dette kan være arrangementer for både ansatte i din egen kommune, eller andre som dere ønsker å invitere.

 


Læringsmål


Etter kurset skal du være i stand til å opprette arrangementer i KS Læring (dvs. kurs/samlinger med oppmøte).
OBS! Dette er ikke et kurs i å opprette nettkurs/e-læringskurs.


Kursbeskrivelse


Kurset skal gi deg innsikt i hvordan vi søker etter, oppretter og redigerer kurs, fagdager, seminarer o.l., i tillegg til å legge inn kursdeltakere manuelt i systemet. Du må forberede deg før du kommer.
• Besøk KS Læring på https://kslaring.no/ , trykk "Logg inn" oppe til høyre, og logg inn via ID-porten - du må legge inn navn, din e-postadresse på jobben, og velge fylke og kommune og lagre profilen. Du vil motta en e-post og du må bekrefte e-postadressen din ved å klikke på den tilsendte lenken.
• se igjennom presentasjonen av KS Læring
• skriv ut veilederne
• se filmen om hvordan opprette arrangement en gang
• ta med laptop
• ta med det du trenger for å logge inn i KS Læring på via ID-porten
Hvis kurset er fullt, kan du sette deg på venteliste ved å trykke på knappen "Gå til venteliste" (gjelder KS Lærings egen side)

 


OBS! Merk starttidspunkt kl. 09:45.

 

 

Powered by WebSite