Aktivitetskalender     Om KS     Arkiv     Presse     Kontakt     English     Español

 
 

KS Møre og Romsdal:

Samling for rådmenn  -  4. og 5.  september 2017

 
 
HJEM    PROGRAM    PRAKTISK INFORMASJON    PÅMELDING    DELTAKERLISTE    FØREDRAG    
 

INVITASJON TIL RÅDMANNSSAMLING 4. OG 5. SEPTEMBER 2017


KS Møre og Romsdal inviterer med dette til rådmannssamling

Dato:    4. og 5. september 2017
Sted:    Håholmen Havstuer, Averøy


Rådmannsutvalget har lagt neste rådmannssamling til Håholmen 4. – 5. september. RU skal ha eget møte først på dagen mandag 4. Selve rådmannsmøtet starter kl. 16.00 mandag 4. og avsluttes tirsdag 5. med lunsj kl. 13.00. Programmet finner du her: http://ks.event123.no/MRRadmsamling/program.cfm .

Tor Arne Gangsø, som er KS’ nye forhandlingssjef, kommer på ettermiddagen 4. sept. Han er kjent for de fleste som tidligere leder av det sentrale RU, i tillegg til at han har bakgrunn som rådmann, sist i Ullensaker kommune. 

Dag to, tirsdag 5. september, er Ledelse og innovasjon på dagsorden. Med oss har vi Thomas Hoholm, som er førsteamanuensis ved Institutt for innovasjon og øk.org. ved BI. Som forsker har han mye kunnskap å bidra med i diskusjonen om innovasjon i kommunene. Etter hans foredrag vil vi slippe til lokale eksempler, og vi setter av tid til refleksjon og diskusjon. Rigmor Brøste, ass. fylkesmann, vil gi oss en oppdatering om lokale utviklingsprosjekter og bruk av skjønnsmidler i forlengelsen av dette.

Samlingen avsluttes med et formelt rådmannsmøte.

 
Powered by WebSite