Aktivitetskalender     Om KS     Arkiv     Presse     Kontakt     English     Español

 
 

Trøndelag Kapittel 9A- til barnets beste

 
HJEM    PROGRAM    PÅMELDING    DELTAKERLISTE    

 

Skolelederforbundet, Utdanningsforbundet og KS i Trøndelag inviterer skoleeier, skoleledere og tillitsvalgte til samling:

Kapittel 9A – til barnets beste

Erfaringer og muligheter rundt forebygging og håndtering av 9A-saker

Samlingene gjennomføres høsten 2019, på Scandic Rock City, Namsos mandag 16.september og Scandic Lerkendal, Trondheim fredag 20.september. Tidsramme for begge dagene er kl. 10.00 til 15.00, med registrering og enkel servering fra kl. 9.30.

Med utgangspunkt i erfaringene med kapittel 9A har vi stilt oss disse spørsmålene:

Hvordan kan kapittel 9A forbedre læringsmiljøet slik at alle elever har det trygt og godt på skolen? Hvordan oppnår vi intensjonen med kapittel 9A?

Gjennom samlingene ønsker vi at deltakerne skal dele sin kunnskap og sine erfaringer fra arbeidet med kap 9A. Vi retter også fokus på hvordan det kan jobbes enda bedre med forebygging og håndtering av denne typen saker framover.

 

Frist for å melde seg på er 25.august, maks antall deltakere pr samling er 150 stk. For de som melder seg av etter påmeldingsfristen har gått ut eller ikke møter vil det bli fakturert et no show-gebyr på kr 500.

Deltakeravgift på kr 750 (inkl mva) faktureres i etterkant, dere krysser av på om dere deltar i Namsos eller Trondheim, fyller inn fakturainformasjon og organisasjonsnummer i påmeldingsskjemaet.

Spørsmål? Ta kontakt med Annikken Kjær Haraldsen, annikken.kjaer.haraldsen@ks.no

 

Velkommen!

Hilsen Bjørnar Fjellhaug, Skolelederforbundet i Trøndelag

Bjørn Wiik og Hans Lieng, Utdanningsforbundet i Nord- og Sør-Trøndelag

Annikken Kjær Haraldsen og Åse Aspås, KS i Trøndelag

 

 

 

 

 
Powered by WebSite