Aktivitetskalender     Om KS     Arkiv     Presse     Kontakt     English     Español

 
 

Trøndelag: KOMØKforum

 
HJEM    PROGRAM    PÅMELDING    PRAKTISK INFORMASJON    DELTAKERLISTE    FOREDRAG    

Samling 4. – 6.juni 2019, Copperhill Åre

NKK, Fylkesmannen i Trøndelag og KS i Trøndelag inviterer alle med faglig ansvar innen økonomi og regnskap i kommunene og fylkeskommunen til fagsamling i Åre.

Samlingen starter med middag kl. 20 den 4.juni og varer fram til lunsj 6.juni. Oppstart den 5.juni er kl. 8.30. Det blir tilbud om buss fra Steinkjer og Trondheim for de som ønsker det, bussen går også tilbake etter lunsj den 6.juni.

Hovedtema på samlingen blir konsekvenser av ny kommunelov, og hva dette betyr for budsjett- og regnskapsarbeidet i 2020. På dag to har vi stilt oss spørsmålet: «10 år siden Terra – hva har vi lært?».

Sjeføkonom Annika Wallenskog fra SKL (svenske KS) vil bidra med et innlegg om erfaringer fra Sverige og hvordan de opplever statlig styring av kommunesektoren. Fra KS kommer sjeføkonom Torbjørn Eika og spesialrådgiver Sigmund Engdal (han deltok også på samlingen i fjor). Fylkesmannen sine folk på økonomi vil også bidra i løpet av samlinga.

På dag to har vi stilt oss spørsmålet: «10 år siden Terra – hva har vi lært?». Jostein Aksdal har lang erfaring fra finans og offentlig sektor, underviser ved Høgskolen i Vestlandet og er også kursholder for NKK. Aksdal vil rette oppmerksomheten mot investeringer og investeringsbeslutninger.

I tillegg til disse foredragsholderne vil vi få med oss gode kommuneeksempler, legge inn tid til diskusjoner og sosialt samvær.

Egenandel for «full pakke» og buss er kr 2400,- og vil bli fakturert i ettertid. I påmeldingskjemaet krysser dere av på om det er interesse for å bli med på fellestransport med buss.

På grunn av avtalen med hotellet er det bindende påmelding. Egenandelen er 2400,- og belastes også for påmeldte som ikke møter eller melder seg av etter påmeldingsfristen. Dersom det blir endringer i deltakelse etter påmeldingsfristens utløp, vennligst ta kontakt med:

Annikken Kjær Haraldsen, tlf. 97685751,  epost  annikken.kjaer.haraldsen@ks.noeller

Sigrid Hynne, tlf. 74 16 80 79/480 24 972, e-post: fmtlshy@fylkesmannen.no

 

Påmeldingsfristen er 20.mars!

Powered by WebSite